Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Σάββατο 19/1, Πλατεία Μιαούλη, 12.00 μ. μ




H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του  Πακιστανού μετανάστη Σερντάρ Γιακούμπ, 26 χρόνων στα Πετράλωνα από ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δυστυως αποδεικνύει ότι όσο τα μέλης της Χρυσής ΑΥγής θα χαίρουν ασυλίας τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας θα αυξάνονται. Το χρωστάμε στον Σερντάρ να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ, το χρωστάμε στο Νικο Τεμπονέρα και σε όλα τα θύματα της ρατσιστικής και ναζιστικής συμμορίας...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ  ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...
Διαδηλώνουμε ενάντια στη βαρβαρότητα των μνημονίων, της πολιτικής των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, της λιτότητας και των χαρατσιών. Η μάχη για να εξαφανίσουμε τους νεοναζί είναι δεμένη με τους αγώνες για να σώσουμε τα σχολεία και τα νοσοκομεία, τις δουλειές και τους μισθούς, από τη λεηλασία της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού. Η ενότητα της εργατικής τάξης, ντόπιων και μεταναστών, είναι όρος για να ανατρέψουμε τα μνημόνια και να επιβάλλουμε τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, την εθνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο. Για ν’ ανοίξει ένας άλλος δρόμος, όπου ένα πανίσχυρο και ρωμαλέο μαζικό κίνη­μα, οργανωμένο παντού, με τα δικά του όργανα, θα μπορεί να επιβάλλει τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα με τη δύναμη του λαϊκού ξεσηκωμού. Με την αντικαπιταλιστική-επαναστατική Αριστερά που στοχεύει στη συνολική πολιτική και κοινω­νική απελευθέρωση, την επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας, στην εξουσία των εργαζομένων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους νεολαίους και τους συνταξιούχους, τους μετανάστες και όλους τους αγωνιστές, να συμμετάσχουν μαζικά στο μεγάλο αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 19 του Γενάρη. Πρέπει να είναι η κλιμάκωση των δεκάδων αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών κινητοποιήσεων που έχουν ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες, στους οποίους τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχουν ενεργά. Η επιτυχία αυτής της κινητοποίησης θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να ξηλωθούν μνημόνια, τρόικες και νεοναζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου